Over by Lauren Amsterdam

"With my everyday originals I wanna make you feel happy  :-)

Of het nou een superleuke zomerse Happy Bag met pink flamingo’s is of een stel stylish oorbellen voor doordeweeks of precies dat ene fabulous shirtje…met by Lauren selecteer ik ’t voor jou. En voor je vriendin. En voor je kinderen.

Van Bangkok tot Parijs en Hong Kong tot Barcelona, ik reis de hele wereld over om m’n collectie samen te stellen. Zo vind ik precies die lifestyle items die jouw dag net ietsje beter maken. Je glimlach voor de spiegel net ietsje sneller tevoorschijn komt. Je cadeautje net iets origineler maakt.

Alles dat ik heb gevonden op mijn ‘adresjes’ is dus uniek. Het komt niet van een grote fabriek of standaard leverancier. Maar juist uit die unieke winkel in een achteraf steegje. Of dat ene leuke marktje in het verre Oosten. En soms gewoon uit ons eigen prachtige Nederland. Als ik ergens tegenaan loop en het leuk vind, neem ik ’t voor je mee. En als ik het niet meteen kan vinden, dan ontwerp ik het zelf. Bijvoorbeeld onze happy bags en oorbellen. From scratch, designed by me, by Lauren.

Alles kan je vinden op m'n site en we liggen ook bij meer en meer andere bijzondere winkels in Nederland bijvoorbeeld de Poush Conceptstores in Noordwijk en Wassenaar en Blender in Amsterdam. Klik hier voor een hele lijst. Je kan al deze inspiratie natuurlijk ook altijd op m'n Facebook en Instagram vinden.

Ik hoop dat je geniet van mijn everyday originals, op welke manier dan ook, waar dan ook en met wie dan ook.

Have a great day!

Lauren

Dank je voor je bezoek aan by Lauren
We houden je graag op de hoogte van aanbiedingen, nieuwe producten en ander nieuws. Laat daarom hieronder je e-mail adres achter. Je krijgt dan zo nu en dan een mailtje van ons.
Alvast bedankt en tot snel!