Over by Lauren Amsterdam

Over ons

"With my everyday originals I wanna make you feel happy"  🙂

by Lauren Amsterdam is het lifestyle merk dat unieke, originele lifestyle items ontwerpt en is opgericht in 2014 door Lauren Sterk. Met onze mooie items toveren we graag een glimlach op je gezicht. Of het nou een superleuke Happy Bag met springende tijgers is, of een stel stylish oorbellen… met by Lauren ontwerp ik ’t voor jou, je vrienden en voor je kinderen.

Van Bangkok tot Parijs en Ho Chi Minh City tot Barcelona, ik reis de hele wereld over om m’n collectie samen te stellen. Zo vind ik precies die lifestyle items die jouw dag net ietsje beter maken. Je glimlach voor de spiegel net ietsje sneller tevoorschijn komt en je cadeautje net iets origineler maakt.

Alle items die we ontwerpen zijn uniek. Het komt niet van een grote fabriek of standaard leverancier maar juist uit kleine ateliers en familiebedrijven.

Ik vind het leuk om samen te werken met andere ontwerpers en gave merken en hebben met veel plezier samengewerkt met verschillende partners als De Hermitage in Amsterdam, cosmeticamerk L’Oréal and WENDY Magazine.

Alles kan je vinden op onze site en we liggen ook bij meer dan 50 bijzondere winkels in Nederland, Europa en zelfs in de US en daar komen iedere maand winkels bij. Voor alle verkooppunten kijk hier.

Voor meer inspiratie bekijk mijn Instagram. Ik hoop dat je geniet van mijn everyday originals, op welke manier dan ook, waar dan ook en met wie dan ook.

Have a great day!

Lauren


10.000
Happy Bags verkocht
40
verkooppunten
35
Happy Bag prints

Samenwerkingen

  • Wendy Magazine x by Lauren Amsterdam: een Happy Bag clutch bij aankoop van de Wendy Ibiza zomer editie, zomer 2017
  • Hermitage Amsterdam x by Lauren Amsterdam: speciaal ontworpen print voor de Happy Bag rugzak en clutch, verkocht in de museum shop,  zomer 2017
  • Etos x L'Oréal x by Lauren Amsterdam: een van de speciaal ontworpen Happy Bags bij aankoop van 2 L'Oréal producten, eind 2017
  • Goodie Goodness x by Lauren Amsterdam: een Happy Bag clutch, paar oorbellen en postcard in een van de gave 'goodie boxen', begin 2018
  • Aniek Bartels x by Lauren Amsterdam: twee coole illustraties van Aniek toegepast op onze Happy Bags, zomer 2018

Top service, lief kaartje bij bezorging en super snel gereageerd. 'En een prachtig toilettasje! Dank!
Cecile
The products are all very lovely and the customer service is just on point! Thank you 🙂
Madeline
Fijne klantgerichte service! (En mooie spullen)
Marije
Zeer snelle levering. Leuke verpakking en persoonlijk berichtje.
Arnaud
Mooi verpakt, en leuk persoonlijk kaartje er bij! Top
Siebe
Product netjes op aangegeven moment geleverd en zeer netjes verpakt. Kon zo vanuit de brievenbus onder de boom. Bij product zat tevens een kaartje met dank woordje voor aanschaf van product wat het een persoonlijk tintje gaf.
Remco
De ketting is echt prachtig! Was leuk verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Super tevreden! Hier kan menig bedrijf wat van leren.
Irene
Mooi verpakt en een persoonlijk kaartje erbij
Nicole