by Lauren store is gesloten

De BY LAUREN AMSTERDAM STORE is PERMANENT GESLOTEN 

by Lauren Amsterdam groeit hard en dat is leuk, héél leuk! Onze ambitie is om te zorgen dat je onze leuke items in nog veel meer leuke (concept)- stores kunt verkrijgen. Zowel in Nederland als daarbuiten. Daarnaast vinden we de custom-made samenwerkingen zoals afgelopen december met L’Oreal en Etos super uitdagingen. En dat smaakt naar meer! 

Groeien betekent ook keuzes maken, ook al vinden we het heerlijk om alles aan te pakken en heel veel dingen tegelijk te doen. Dus gaan we afscheid nemen van onze te gekke pop-up shop in de 9 straatjes waardoor we meer tijd en focus krijgen voor onze uitbreidingsplannen. Het was ontzettend leuk om te ervaren hoe het is om een eigen “winkeltje” te hebben en dankbaar voor alle leuke mensen van over de hele wereld die onwijs enthousiast waren over onze “cute little store on the canals”. 

We blijven met ons kantoor gewoon gevestigd op de Herengracht 236 en ook kun je de online orders op hetzelfde adres ophalen. Wil je ons product toch liever in het echt zien en voelen, bezoek dan één van onze verkooppunten

Dank je voor je bezoek aan by Lauren
We houden je graag op de hoogte van aanbiedingen, nieuwe producten en ander nieuws. Laat daarom hieronder je e-mail adres achter. Je krijgt dan zo nu en dan een mailtje van ons.
Alvast bedankt en tot snel!