Vacature

VACATURE

JOB: STAGE E-COMMERCE

by Lauren Amsterdam zoekt jou..

Een online georiënteerde en ondernemende student die staat te springen om het lifestyle merk by Lauren Amsterdam naar een hoger level te tillen! Je doet alles voor traffic en conversie en weet je weg te vinden naar onze doelgroep op social media. Je draait aan de juiste knoppen om de online doelen te halen. Op deze plek ben jij “by Lauren Amsterdam” en run je je eigen webshop samen met de brand & operations manager en oprichter Lauren. Je bent betrokken van A tot Z en kan niet wachten om aan de slag te gaan voor dit snelgroeiende lifestyle merk.

Aan jou de eer

  • Los te gaan op onze social media! Bedenken van content en voert deze ook uit.
  • Opstellen van mailings en andere marketingcampagnes om zo de doelgroep te blijven inspireren.
  • Beheer en optimalisatie van de webshops (b2c en b2b): bestellingen versturen, uploaden nieuwe items, voorraad beheer, content bijwerken.
  • Beheer en optimalisatie van de e-commerce platformen als Ankorstore, Orderchamp en Faire.

by Lauren Amsterdam is een Nederlands lifestyle merk gevestigd in een prachtig pand in hartje Amsterdam van waaruit we onze producten aanbieden via de webshop, e-commerce platformen (zowel b2c en b2b) en als groothandel aan (web) stores door heel Nederland en Europa.

by Lauren Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste student. Jij kunt goed zelfstandig werken en houdt ervan om dingen gedaan te krijgen. Je hebt een creatieve mindset en doet net even dat stapje extra waardoor je resultaat optimaal is. Verder kun je goed overweg met Adobe Illustrator, Photoshop en Indesign.

Omdat we een klein team zijn krijg je van alles wat mee en is het een diverse stage

Jij kunt het verschil maken, jouw bijdrage doet er toe. En je ontvangt uiteraard een prima stagevergoeding voor al je werk, plus leuke extra’s zoals korting op de collectie.

Ben je enthousiast? En is dit de stage waar je naar op zoek bent? Dan kan ik niet wachten je te leren kennen! Leg uit waarom deze stage perfect bij jou aansluit en stuur voor 15 november per mail je motivatie en CV naar lauren@bylaurenamsterdam.nl.

Stageperiode: januari/februari 2022 voor minimale periode van 5 maanden.